UNIVARSITY.ORG | Investigation at the University of Amsterdam: Bloody Physics
Interesting information about Universities
information about Universities, University, complete university guide, university league tables, which university should i go to, which university course is right for me, which university gives the most scholarship, iipm affiliated to which university, which university is best for mba distance education, which university is the best in the world,
27816
single,single-post,postid-27816,single-format-standard,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive

11 Feb Investigation at the University of Amsterdam: Bloody PhysicsIn tegenstelling tot het welbekende Cluedo-spelletje is het in de forensische praktijk een stuk moeilijker de positie van een slachtoffer of dader van een misdrijf nauwkeurig te bepalen.
Wat opmerkelijk is, is dat in de huidige methode de baan van een doorway de lucht vliegende druppel wordt beschreven als een rechte lijn, waardoor de zwaartekracht wordt verwaarloosd. Dit kan leiden tot grote onnauwkeurigheden in de bepaling van de positie van het slachtoffer. Onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut en de UvA is erop gericht deze methode in de toekomst nauwkeuriger te laten verlopen.
Bonn en De Bruin zullen laten zien hoe de huidige methode verbeterd kan worden doorway naar de vloeistofdynamische processen van de impression van een bloeddruppel te kijken. Dit maakt het mogelijk te demonstreren dat er een relatie bestaat tussen de snelheid waarmee de bloeddruppel op een oppervlak terechtkomt, het quantity, en de grootte van de resulterende bloedvlek. Fulfilled behulp van deze relatie kan de zwaartekracht mee worden genomen in de berekening, en kan nauwkeuriger de positie van een slachtoffer bepaald worden.

Karla de Bruin
Karla de Bruin rondde in 2008 haar promotie in de fysische chemie af aan de LMU München. Sinds 2009 is zij werkzaam bij het Nederlands Forensisch Instituut als senior scientist. Daar ontwikkelt zij nieuwe methoden en technieken voor toepassing binnen het bloedspoorpatroononderzoek. Ze is ook één dag for every week op de UvA en begeleidt promovendi op het gebied van spreiding van bloeddruppels in textiel en het objectiveren van de classificatie van bloedsporen.

Movie doorway Siesja Kamphuis

VISIT ONE OF OUR SPONSORS. WITHOUT THEM, OUR WEBSITE WOULD NOT BE POSSIBLE.
MOST RECENT COMMENTS
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

YOU CAN NOW ADVERTISE WITH US. PLEASE CONTACT US FOR FURTHER INFORMATION IN REGARDS TO PRICING ETC.